Natječaj za IZLAGANJE na ReArt festu 2023.

 

Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt festivalu 2023.

____________________________________________________________

Rok za prijavu: od 08. svibnja do 01. lipnja 2023. 

Rezultati natječaja: okvirno 4. lipnja 2023.

Udruga REART otvara natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ovogodišnje izdanje ReArt festivala.

ReArt festival 2023. održat će se u petak 23. 6. i subotu 24. 6. 2023. na ulicama Tvrđe, livadi Državnog arhiva (ul. Kamila Firingera) u Osijeku, a naziv ovogodišnje teme je “Nigdjezemska”.

Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, zadruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost „branda“, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet (brand) Vašega proizvoda. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici ''Uradi sam'' kulturu, male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire te stvoriti ugodan ambijent vezan uz ovogodišnju tematiku.

Opis proizvoda podrazumijeva: slike, crteže, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi.

Potrebno je ispuniti „Prijavnicu za IZLAGAČE ReArt 2023.“ te priložiti minimalno 4 fotografije u jpg. formatu s primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati, te tako ispunjenu prijavu poslati putem elektroničke pošte (prijavnicu je moguće ispuniti putem računala).

Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga preporučujemo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu (JPG format).

Molimo Vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam@gmail.com s naznakom „ReArt izlaganje 2023“ najkasnije do 01. lipnja 2023.

Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Sve prijave prolaze stručno žiriranje (žiri u sastavu dva akademska umjetnika i jednog kreativca), nakon kojeg će autori i grupe autora elektroničkim putem biti obaviješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna. Svi odabrani izlagači ispunjenom prijavnicom i potpisom prihvaćaju pravila i izlagačke uvjete ReArt festivala. 

Izlagač ili grupa izlagača ima štand za izlaganje što je s okolnim prostorom 1,5 kvadratni metar izlagačkog prostora. Ostale rekvizite izlagači donose sami. Ukoliko dođe do oštećenja ili gubitka predmeta, odgovornost snose sami izlagači. ReArt sajam traje dva dana, stoga svi izlagači dolaze u isto vrijeme (jedan sat prije početka) i odlaze u isto vrijeme ostavljajući za sobom čist prostor kakvim su ga i zatekli. Osim što se može izlagati svoje proizvode, izlagači samostalno određuju načine i metode naplate svojih proizvoda u skladu sa zakonskim odredbama. Izlagački prostor ReArt festvala je naznačen u prijavnici prema cjeniku Organizatora.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje: PRIJAVNICA ZA IZLAGANJE ReArt fest 2023.

Za sva pitanja obratite se e-poštom na: reart.sajam@gmail.comPrimjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Natječaj za zimsko izdanje ReArt festivala

Natječaj za Zimsko izdanje ReArt festivala

"Uradi sam" kutak