Natječaj za zimsko izdanje ReArt festivala

Natječaj za izlaganje na ReArt festivalu – zimsko izdanje 2022.

Rok za prijavu: od 15. 11. do 4. 12. 2022.

Udruga za umjetnost i stvaralaštvo REART otvara natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival - zimsko izdanje 2022.

ReArt će se održati 17. prosinca 2022. godine u Kulturnom centru u Osijeku u vremenu od 9 do 19h. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Prednost pri selekciji izlagača imati će oni sa pravnim tijelom (obrt, poduzeće, udruga i slično). Tražimo originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet ili brand. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire, osvijestiti “Uradi sam” kulturu, poticati umjetnike i kreativce, publici poručiti “Misli globalno-kupuj lokalno” i uz popratni sadržaj usmjeriti ljude na umjetnost i kreativnost.

Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi.

Potrebno je ispuniti „Prijavnicu za zimski ReArt 2022.“ i uz prijavnicu koju se šalje na e-mail, treba priložiti i minimalno 3 fotografije sa primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga preporučamo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu (molim nemojte stvaljati na drive ili word dokument nego isključivo u .jpg formatu u “prilog” e-maila).

Molimo Vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam@gmail.com sa naznakom „Zimski ReArt 2022.“ najkasnije do 4. 12. 2022. Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Sve prijave prolaze stručno žiriranje, nakon kojeg će autori elektronskim putem biti obavješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna. Obavijest o rezultatima saznati će se tri dana od završetka natječaja.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje: PRIJAVNICA 

Za sva pitanja obratite se e-mailom: reart.sajam@gmail.com

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ReArt festival 2023. "Nigdjezemska" u Osijeku

"Uradi sam" kutak