Noćna izložba vol. 3

 

NOĆNA IZLOŽBA 3.
Zadnji vikend u siječnju rezerviran je za Noćnu izložbu.
Već treću godinu za redom povodom obilježavanja Noći Muzeja, umjetnička Udruga REART uz suradnju s Udrugom Slama organizira jednodnevni umjetnički projekt pod nazivom Noćna izložba!
Noćna izložba vol. 3 održat će se 28. siječnja 2022. od 19 do 00 h u prostoru Udruge Slama na adresi Kamila Firingera 3, Tvrđa, Osijek.
Cilj noćne izložbe je prikazati djelovanje suvremenih akademskih umjetnika i njihova rada u različitim umjetničkim smjerovima i tehnikama, od slikarstva, preko grafike i crteža, do kiparstva te ostalih kreativnih izričaja...
Što se u umjetnosti događa danas, s kojim se tehnikama I temama umjetnici najčešće susreću i koji ih motivi inspiriraju za stvaranje, sve to možete saznati posjetom ove izložbe.
Osim promocije lokalnih umjetnika, poticanja njihovog stvaralaštva svrha je izložbe i povezivanje i upoznavanje građana s modernim konceptima umjetničkog stvaralaštva.
Izložba je prodajnog karaktera što znači kako kupnjom svakog izloženog primjerka podupirete umjetnicu/ka u danjem stvaranju, te postajete ponosni vlasnik jedne od izloženih umjetnina.
Važno: Ulazak na izložbu moguć je uz važeću COVID potvrdu i nošenje maske. Potrebno se pridržavati svih važećih epidemioloških mjera.
Na izložbi će u isto vrijeme moći biti 50 ljudi.






















Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ReArt festival 2023. "Nigdjezemska" u Osijeku

Natječaj za zimsko izdanje ReArt festivala

"Uradi sam" kutak